Драгомир Борисов е бил участник в клуба на Полски Тръмбеш

...
Драгомир Борисов е бил участник в клуба на Полски Тръмбеш
Коментари Харесай

Полски Тръмбеш скърби за Драгомир Борисов

Драгомир Борисов е бил участник в клуба на Полски Тръмбеш " Млад огнеборец " и мечтаел да стане служител на реда

" Днес ни напусна Драгомир Борисов (Доби). Участник в тима " Млад огнеборец " и " Юньй спасатель " на надпреварите в Русия и Азербайджан, момче със страховит темперамент, дисциплинираност и заразителна усмивка!

Никой не заслужава да си отиде толкоз рано!

Убийте скоростта, а не децата!

Бог да го елементарни! Съболезнования на околните! "

Съгражданката на Драгомир - Нели Сукова написа във фейсбук:

" Полски Тръмбеш потъна в печал след ужасна злополука със починало 17-годишно момче. Петима младежи от града се прибирали от Велико Търново в сряда вечерта. Край Поликраище колата се удря в крайпътно дърво. На място е умрял Драгомир Борисов, една от младите очаквания на Полски Тръмбеш за реализация в спорта и живота. Други са тежко ранени, а аргументите за следващата жестока пътна драма се обясняват. Поклон пред паметта на Драго и съболезнования на фамилията, близки и другари! Момчето искаше да стане служител на реда и жънеше триумфи в кикбокса, даже съумя да отиде в Лапландия! "

Първоначалната информация сочи, че колата е самокатастрофирала. Екипите на полицията и Спешна помощ, които са отишли на място, са открили, че колата е отвън пътното платно. В нея е имало петима души, като единият е умрял на място. Причините за произшествието са в развой на изясняване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР