Драго Драганов сам се похвали, че влиза в порното, а

...
Драго Драганов сам се похвали, че влиза в порното, а
Коментари Харесай

Драго Чая се похвали, че е част от могъщ порно канал, уредили го дует "Ритон"

Драго Драганов самичък се похвали, че влиза в порното, а Данчето Христова го разкри, че „ Ритон ” са го вкарали в играта.

Пост в обществените мрежи на водещия на превръщащо се в паметно предаване „ Българска национална телевизия на 60 ”, където е обул кецове на един от колосите в порно промишлеността провокира възторг от мнения.

„ Да се знае. Фирмени са! Раздават ги единствено на актьорите - участници, за изключителни заслуги! Кой схванал, схванал! ”, написа Драго  в разяснение към фотографията с кецовете в жълто и синьо. Повече от коментиращите във Facebook схванаха шегата и я продължиха. Найо Тицин написа: „ Ясно е, че като артист са те наградили ”. Певецът Георги Симеонов добави: „ Между сцените поддържа актьорите. Не е за подценяване тази работа ”. Накрая се включи и Йорданка Христова с късото: „ Това ли са от Катя? ” и разкри цялата история.

Кецовете са подарък на Драго Чая от „ Ритон ”. Дуетът скоро се завърна от турне в Съединени американски щати и Канада. Там се вихри и въпросната порно телевизия, която от скоро набира актьори и у нас, написа " Телеграф ". Проверка сподели, че въпросните кецове костват 125 $, или към 223 лв.. По принцип с сходни обувки се изявяват порно актьорите при фотоси, само че те се продават и свободно в представителните магазини или в интернет.



 

 

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР