Драго Драганов има култови истории от свои участия като певец

...
Драго Драганов има култови истории от свои участия като певец
Коментари Харесай

Трима спасяват Драго Чая от тоалетната на НДК

Драго Драганов има паметни истории от свои участия като артист и конферансие. Сред най-забавните е по какъв начин се заключил в тоалетната на НДК и за малко да пропусне всеобщата женитба, която организирали от Столична община за влюбени от обществено слаба среда, научи HotArena.

Случката от времето, в което кмет бе Стефан Софиянски. Драго трябвало да води събитието дружно с актрисата Силвия Лулчева, а куп звезди чакали своя ред да поздравят младоженците с песни.

„ Може би към половин час преди церемонията взех решение да отида до тоалетната. Затворих вратата и се оказа, че вратата е без ръкохватка и аз съм заключен ”, призна Драго тези дни. Проблемът бил, че тоалетната е много отдалечена от мястото на събитието и колкото и да чукал на вратата, никой не го чувал. В един миг Драго почнал да губи вяра, изпаднал в суматоха и почнал да вика за помощ. За благополучие в същата тоалетна влезнал и човек от техническия личен състав. Само че той по този начин се стреснал от виковете, че вместо да помогне, се стреснал и хукнал да търси поддръжка. „ Трима мъже разрушиха вратата на тоалетната, с цел да мога да изляза след половин час очакване ”, показа Драго Чая.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР