Драги Слави, или който там словоблудства от твое име из

...
Драги Слави, или който там словоблудства от твое име из
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева към Слави Трифонов: Бъди здрав и смел, създаде големи очаквания у суверена, трябва поне малко да ги оправдаеш

Драги Слави, или който там словоблудства от твое име из Facebook,

Няма да ти благодаря, задето ме наричаш сериозен публицист, тъй като това не е комплимент, а истина.

“Ще се извини ли в този момент Соня Колтуклиева за пасквилите си или комфортно ще се направи на разсеяна”, питаш ти. За разлика от теб, аз не се укривам и давам отговор на всички обществени въпроси, апели, обвинявания и клюки против мен.

Слави, в моя коментар за твоето злощастно изявление с кореспондент на френския Le Monde няма нито една дума по тематиката, за която през днешния ден превъзбудено се обясняваш - за отношението ти към ЛГБТИ хората и за пропагандирането на хомосексуализма измежду подрастващите. По този въпрос те нападнаха от обединението “Българските патриоти”, както и доста публицисти, само че аз не съм изрекла нито дума.

Моят коментар е за твоите утопични бълнувания за превръщането на Европейския съюз в една държава; за несъвместимостта на концепциите на политиците, които будят твоето удивление - Макрон, Тачър, Рейгън, Тръмп; за нуждата от Велико народно събрание, с цел да се сложи началото на цялостна промяна на правосъдната система.

Слави, прочети по-долу моя коментар и, в случай че в теб има даже капчица самокритичност, ще видиш какъв брой съм права!

Слави, при започване на диалога с френския публицист казваш, че би дал изявление и на български публицист, в случай че у нас имаше свободни медии. Днес се жалваш, че не си бил свестен - от репортера ли, от преводача ли… Изборът кому да се довериш си е твой.

Всички тези, които проучват отговорите ти в Le Monde, от кое място могат да знаят какво ти си споделил, какво преводачът е превел и какво репортерът е решил да напише от твое име?!

Понеже ме признаваш за сериозен публицист, ще ти дам два съществени съвета. Слави, общувай с хората непосредствено, не използвай медиатори - инак, постоянно ще рискуваш да не бъдеш вярно свестен. Изпрати до основния редактор на Le Monde опровергаване - ще го разгласяват.

А на мен ми дължи опрощение този, който те е подвел да наречеш “пасквил” моя коментар - ти от него нищо не отричаш, против нищо не възразяваш.

Бъди здрав, Слави, бъди самоуверен и деятелен - сътвори у суверена големи упования и би трябвало да се опиташ най-малко малко да ги оправдаеш.

Поздрав,

Соня Колтуклиева

N.B.СЛЕД КАТО ПОСТНАХ НА СТЕНАТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ МОЯ ОТГОВОР НА ОБРЪЩЕНИЕТО МУ КЪМ МЕН, ТОЙ ИЗТРИ ЧАСТТА ОТ КОМЕНТАРА СИ, ОТНАСЯЩА съдебна експертиза ДО МЕН.

Манджа с грозде, полята с боза е в главата на Слави Трифонов, съдейки по изявлението му във френския “Монд”.

- Не Европейски съюз, а единна европейска страна си показва претендиращият да ръководи България. Това е мрачна химера. Немислимо е.

- Слави харесва по едно и също време Макрон, Тачър и Рейгън. Странно. Несъвместимо. Шизофренично, дори.

- “Столът му е прекомерно огромен за него”, споделя Трифонов за основния прокурор Гешев. Столът, към който гледа шоу-менът, е прекомерно огромен за самия него, също по този начин.

- “Трябва да изградим още веднъж правораздавателната система” - споделя Трифонов. Да, с това съм изцяло съгласна. Но за това би трябвало Велико национално заседание.

- Браво на френския публицист, че е попитал Слави за срамното държание на дясната му ръка Тошко Йорданов, че би разчленил един ТВ кореспондент, в случай че живеехме в Крумова България. На това Слави дава отговор, че било “безсмислица, която била преиначена”. Колко по-просто и обикновено би било, в случай че просто беше предиздвикал Тошко да се извини. Нооо.. очевидно самият Слави по този начин схваща “свободата на словото”.

*Коментар на журналистката Соня Колтуклиева във Facebook, 8 юли 2021; 10:37

**

Слави Трифонов: Чета непрестанно тълкования на изявлението, което дадох за “Льо Монд”. Искам да отбележа, че репортерът на “Льо Монд” или пък преводачът, който превеждаше от френски, нещо не са ме разбрали. Явно и в задграничната преса има хора, които не си правят добре работата. Имам поради, че репортерът ме записваше с писалка на лист, а не да речем с диктофон, какъвто има всеки актуален телефон. Както и да е. Истината е следната – по повод за пропагандирането на хомосексуализма измежду подрастващите, моето мнение е упоменато в учредителната декларация на Има Такъв Народ: “Безусловна отбрана на семейството и семейните ценности”. Тоест, или репортерът не ме е схванал, или преводачът не му е превел. Точка. "Ще се извини ли в този момент Соня Колтуклиева за пасквилите си или комфортно ще се направи на разсеяна? Откога сериозните публицисти тиражират непроверена информация и откровени неистини?
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР