Драги съграждани! Винаги съм бил прям и откровен с вас!

...
Драги съграждани! Винаги съм бил прям и откровен с вас!
Коментари Харесай

Яне Янев: ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ! Всеки съветник през новия мандат ще получи заплата над 50 бона! Останалите облаги от властта са му допълнителен бонус. 

Драги съграждани!
Винаги съм бил непосредствен и прям с вас! Ще бъда и в този момент! Мандата на Общинския съвет е цялостни четири години. За разлика от Народното събрание, мандата на локалния парламент не може да бъде преустановен предварително. Сега е момента дефинитивно да решите какво желаете да се случва в нашата община, не за месец или два, а за цели четири години. Вие решавате кой би трябвало да получава заслужена заплата, с цел да работи в името на града и съставните села и кой ще е там единствено като пионка, която за 48 месеца ще получи над 50 бона чист приход и ще натиска копчетата, не по съвест, а по този начин както му наредят тези, които са му купили гласовете за изборите.
Внимавайте за кого гласувате! Запомнете, всеки консултант през новия мандат ще получи заплата над 50 бона! Останалите облаги от властта са му спомагателен бонус. Дайте късмет на способени и знаещи съветници, които могат по този начин да работят, че да носят, а не да вземат от общинската хазна.
Апелирам, гласувайте по съвест, а не за братовчеди, снахи, етърви, зълви и тем сходни! Не давайте власт и пари на некомпетентни и сложени лица. Гласувайте за нов модел на ръководство в Общинския съвет.
Всяка бюлетина с номер 62 е бюлетина против статуквото и е за ред, мощ и престиж в общинския съвет.

Предизборна обява. пазаруването и продаването на гласове е закононарушение



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР