Драгана Спасовска, която е доста популярна в Пловдив, е от

...
Драгана Спасовска, която е доста популярна в Пловдив, е от
Коментари Харесай

Дубайската приказка на балканската жена котка: VIP пловдивчанка е топ мацка в града на шейховете

Драгана Спасовска, която е много известна в Пловдив, е от девойките, които сбъдват фантазиите си надалеч от родината. Както към този момент се подразбрали от заглавието, тя несъмнено не живее в някоя европейска страна, а в Обединените арабски емирства. Пловдивчанката живее от много години в Дубай и е споделяла, че търси и желае мъже, които имат положителни финансови благоприятни условия. Е, това го съобщи преди години в изявление, в което разкри, че си има сериозен другар, само че най-вероятно към този момент има различен.

Виж още: Наистина ли Преслава е бременна?! Певицата заяви истината от първо лице

Как обаче си разрешава всичко това - пътешествия, първокласни хотели, скъпи и маркови облекла? Драгана е разказвала, че татко ѝ има бизнес в Македония и постоянно е имала благоприятни условия да пътува. Семейството ѝ даже купило особено за нея апартамент в Пловдив, където е учила в частен лицей. 

Виж още: Ето тази промяна не я чакахме! Лидия стана безусловно неразпознаваема

Драгана се срещнала с първото си арабско гадже точно в Дубай, където била на отмора с приятелки в Дубай. Срещнали се инцидентно в заведение, а искрата на пристрастеността пламнала незабавно. Любовта пък сигурно е била още по-силна, когато хубавицата е схванала, че той не е инцидентен, а милионер. Не е известно дали е още с него, тъй като Драгана не споделя фотоси с гаджета, само че пък продължава да живее в Дубай и се радва на топ заведения за хранене и събития, на които не пропуща да отиде.

Наскоро тя следи онлайн последния старт на Формула 1, който се организира на пистата в Абу Даби. Спасовска бе във ВИП ложата, откъдето гледаха най-известните персони. Оказва се, че Драгана е луда фенка на новия първенец във Формула 1 Макс Верстапен, който се изправи в спор за купата със седемкратния международен първенец от " Мерцедес " Люис Хамилтън.

Виж още: Без коледно знамение: Джулката засипа Илиян с обиди, той се моли да няма нова връзка скоро

А за какво Драгана е известна като " жена котка "? Миналата година стана ясно, че си направила три интервенции в известна турска клиника, посещавана от гаджето на Филип Плейн.

Дубайската принцеса се подложила на няколко корекции: За котешки очи (Cateyes), нови скули (Cheeklift) и липосукция в коремната област (Vaser liposuction). В изявление Драгана е казвала, че за новия си външен тип е заплатила солидната сума от 11 000 евро, като това не включвало разноските за пътя и престоя и в южната ни съседка. 

Изображение: https://www.instagram.com/spasovskadragana/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР