Драгана Миркович слага край на брака си с бизнесмена Тони

...
Драгана Миркович слага край на брака си с бизнесмена Тони
Коментари Харесай

Богатите също плачат: Защо Драгана Миркович натири съпруга си след 24 години

Драгана Миркович поставя завършек на брака си с предприемача Тони Биелич, Причината била, че той си хванал държанка. Двамата даже към този момент дружно в Хърватия.

През 2023-та той купил вила в Опатия и се похвалил с първокласния парцел в своя Instagram, обяснявайки по какъв начин това е “нова бизнес резиденция ”, само че къщата се трансформирала в негово любовно гнездо, където обитавал с по-младата си държанка.

Драгана и Тони се срещат през уредник на концерт във Виена.

“В този миг, когато ми подаде ръката си, почувствах нещо извънредно. Поради силата на страстите си даже не чух името му. Мислех, че в никакъв случай повече няма да го видя в живота си, само че той се опита да бъде друг ” – споделя спомените си звездата.

Интересно е предлагането му за брак към балканската мегазвезда. Той извадил пръстен на светофар и я попитал ще се омъжи ли за него.

Новата другарка е с 15 години по-млада от Тони.  Двамата не крият любовта си и не слушат хорското мнение. Пак съгласно медийни изявления той не е с Драгана от три години, когато срещнал това момиче и в действителност се влюбил, даже се преместил в Германия поради нея.

Автор: signal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР