Драган Шолак е все по-близо до закупуването на Левски. Сръбският

...
Драган Шолак е все по-близо до закупуването на Левски. Сръбският
Коментари Харесай

Сърбин купува Левски

Драган Шолак е все по-близо до закупуването на Левски. Сръбският милиардер почиства всички спънки към договорката и упованията са до края на годината да получи контролния пакет акции. Негови представители са преговаряли при започване на седмицата с Наско Сираков, като е станало ясно, че всичко е на финалната права. 
За тази цел беше изработен одит на " Герена ", който е приключил наред - не са открити спомагателни големи отговорности.
Най-сериозните са към Васил Божков, който има да взима над 20 млн. лева Бившият притежател на клуба и хора на Шолак са подписали съглашение, което гласи, че до 31 януари, под формата на няколко транша, компанията " Sport Rebublic " ще изплати желаното от Божков. Сумата обаче остава конфиденциална.
Освен това са стартирали договаряния с Национална агенция за приходите, в които страната е получила писмени гаранции, че сърбинът ще заплати и на нея, оповестява " Блиц ".
Твърди се, че към този момент са стартирали и диалози със Станимир Стоилов за сключване на нов контракт.
Левски пропусна да се изкачи на върха в шампионата. В отсрочен мач от III кръг " сините " изгубиха с 1:2 при визитата на Славия. Точни на ст. " Ал. Шаламанов " бяха Галин Иванов (29) и Кемельо Нгена (71), а почетно за гостите се разписа Марин Петков (90+3). Така Левски остана с 24 т. и към този момент е шести. Със същия актив е Славия, а с 27 т. води ЦСКА 1948.
" Причините търсим напълно в себе си. Не можахме да намерим решение на атакуващите им дейности. Не бяхме задоволително добре настроени за мачове, които са решителни. Явно не съумях да дам задоволително обяснения на тима, намирам виновността в себе си. Откъм експанзия и динамичност имаме проблеми. Твърде обикновени самостоятелни неточности за футболисти на Левски. Даже е обидно. Загубихме мачовете в столицата. Това не е обикновено за тим с огромни цели ", сподели Стоилов.
" Изиграхме тактически добре мача. Използвахме нашите моменти. Левски също имаше шансове, само че, който вкара ситуациите си, той взима трите точки ", разяснява помощник-треньорът на Славия Мартин Кушев. Той има 15 мача и 6 гола като нападател на Левски преди 20 години.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР