ДПС за пореден път демонстрира, че във формацията има приемственост.

...
ДПС за пореден път демонстрира, че във формацията има приемственост.
Коментари Харесай

Синът на Нихат Кабил пое младежкото ДПС

ДПС за следващ път показва, че във групировката има последователност. Този път тя се осъществя във вектора на младежката конструкция на партията, където синът на някогашния аграрни министър Нихат Кабил – Танер Кабилов, оглави краткотрайно младежкото Движение за права и свободи.

За това се похвали самият Нихат Кабил. На своята страница във фейсбук гордият татко написа, че синът му сигурно ще извърши с чест предоставената задача.

„ Един татко, на който половината му живот е минал в родната политика, не може да не изпитва горделивост когато вижда, че неговите старания по образование и създаване на светоглед и нрав в децата му на избран стадий получават висока оценка, виновна позиция и опция за развиване в полза на общността.

Честито, Танер! ”,

хвали се Кабил и обръща внимание на сина си, че нищо в живота не се дава безплатно.

„ Всеки ден ще е битка с инерцията на удобното съществуване, конструирано преди време в избрана сгода ”, философства той.

Танер Кабилов става краткотраен ръководител на младежкото Движение за права и свободи, откакто предходният – Сезгин Мюмюн – беше отхвърлен прибързано по време на последния Централен съвет на партията.

По информация на Lupa.bg след оставката на Мустафа Карадайъ евродепутатът Илхан Кючук се е отрекъл от Мюмюн, макар че той персонално го стартира за негов наследник на поста началник на младежите в Движение за права и свободи.

Сезгин Мюмюн обаче минаваше и за човек на Карадайъ, което го превърна в неуместен за партията.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР