ДПС вече гледа към евроизборите догодина. Лидерът на АЛДЕ и

...
ДПС вече гледа към евроизборите догодина. Лидерът на АЛДЕ и
Коментари Харесай

ДПС вече гледа към евроизбори 2024

ДПС към този момент гледа към евроизборите следващата година. Лидерът на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк разгласи среща: „ Към избори за Европейски парламент през 2024 година “ в Дома на Европа в центъра на София на 22 юни. 

" Предвид идните избори през 2024г., събитието дава неповторима опция за замяна на отзиви, свързани с въздействието на разширението върху демокрацията, правата на индивида и икономическия разцвет и за това по какъв начин либералите следва да оформят визията за обединена и приобщаваща Европа. Това е и идеалната среда да обсъдим какво значи Европа за жителите и какви упования имат по отношение на по-нататъшната интеграция на България, като една от последните страни, включили се към Европейски Съюз ", пишат уредниците. 

Участие в срещата ще вземат ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, Анна Щюргх – член на комисията за правене на манифеста на АЛДЕ, доцент доктор Харалан Александров – обществен антрополог, а водещ на събитието ще бъде Антоанета Асенова – член на борда на шефовете на Европейския демократичен конгрес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР