ДПС увеличава своя изборен резултат. Независимо дали мандат ще бъде

...
ДПС увеличава своя изборен резултат. Независимо дали мандат ще бъде
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Призоваваме за диалог, това е знакът на българските граждани

Движение за права и свободи усилва своя избирателен резултат. Независимо дали мандат ще бъде даден на Движение за права и свободи или не, ние от през днешния ден призоваваме за разговор в името на търсене на решение. Това съобщи ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ на брифинг в централата на партията след края на изборния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.

България би трябвало да има устойчиво болшинство в Народното събрание, което да излъчи и устойчиво държавно управление, с цел да има сигурност в страната и за българските жители, тъй като живеем в голям брой рецесии. Не е загадка, че шапка на всички рецесии е политическата, сподели Карадайъ и продължи: Първо би трябвало да се реши тя.

Нормалност и разговор в политиката. Това е знакът на българските жители. Те не гласоподават хората да се ненавиждат и подхождат реваншистки, а да се търси решение на проблемите на хората. Да има разговор, а не разграничителни линии, акцентира Карадайъ.

Нашият апел към всички партии, които ще бъдат в 48-ото Народно заседание е да преодолеят егото си, да търсят обединяването, прикани ръководителят на Движение за права и свободи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР