ДПС участва в евроатлантическото мнозинство и това е ясно отдавна.

...
ДПС участва в евроатлантическото мнозинство и това е ясно отдавна.
Коментари Харесай

Мирчев: ДПС участва в евроатлантическото мнозинство, това е ясно отдавна

ДПС взе участие в евроатлантическото болшинство и това е ясно от дълго време. Няма по какъв начин измененията в Конституцията да минат без Движение за права и свободи. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия националният представител от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Правителството не е наше, с цел да ни споделя Борисов дали ще пада, в случай че ги няма Движение за права и свободи, уточни той.

Мирчев разяснява и казанато от Тошко Йорданов от " ИТН ", че Пеевски дава разпоредби в болшинството:

" Не мога да давам отговор за фантазиите на господин Йорданов. Спомням си обаче, че на диалога с миньорите, има видеозапис, сега, в който господин Пеевски се скара на господин Йорданов, той млъкна. Бях много впечатлен от нещо сходно, на мен не ми се е случвало. Скара се и на господин Костадинов от " Възраждане "

Целите договаряния с енергетиците на гърба си ги изнесе с водачеството си министър председателят Денков, а не Пеевски. Пеевски няма роля на главнокомандващ или водач на някаква група, акцентира депутатът от ПП-ДБ.

" България работи интензивно за енергийна диверсификация. Без ГЕРБ и Движение за права и свободи това нямаше по какъв начин да се случи. Например - прекъсването на зависимостта ни от съветско гориво и връщането на Росенец - то не стана с поддръжката на Българска социалистическа партия или " Възраждане ", а по наша самодейност (на ПП-ДБ), подкрепена от ГЕРБ и Движение за права и свободи ", добави Мирчев.

Ако някой си мисли, че България сега не е във война, бърка. Физически тя е на 300 км от нашите граници, а мините и дроновете по този начин или другояче идват до нас, напомни депутатът от ПП-ДБ.

" Българска социалистическа партия и " Възраждане " са в упованието сега, в който Путин пристигна в България, те да го посрещнат с самун и сол. Където стъпи путинският ботуш обаче, цветя не никнат ", добави още Ивайло Мирчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР