ДПС ще впрегне всички сили за демонтажа на националистите от

...
ДПС ще впрегне всички сили за демонтажа на националистите от
Коментари Харесай

ДПС даде команда: Всички срещу националистите

ДПС ще впрегне всички сили за " демонтажа " на националистите от ръководството на страната. Това е взето като публично решение по време на Централния съвет на Движение за права и свободи, който се организира през днешния ден в София.

Централното оперативно бюро на Движението е издало командата " всички против национализма " и за задачата на този ремонт Движение за права и свободи ще употребява всички принадлежности на демокрацията, сподели на конференция в почивката на съвещанието ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Кметове, общински съветници, депутати, членове и евродепутати на партията имат зелена светлина да работят за тази своя цел, добави Карадайъ.

Сред тези принадлежности на демокрацията ръководителят на Движение за права и свободи сподели, че стои и вотът на съмнение, само че не удостовери сигурно, че Движение за права и свободи ще поддържа предлагането на Българска социалистическа партия за негативен избор против ръководството. 

Между двете партии предстоят диалози и тогава ще стане ясно дали Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ще играят дружно за възможен предстоящ избор на съмнение.

На въпрос дали желаят оставка или преформатиране на кабинета в настоящия му мандат, Карадайъ сподели:

" Преформатирането е неизбежно. Дали с предварителни избори, или не, то е наложително "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР