ДПС ще раздели управленските партньори от ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната

...
ДПС ще раздели управленските партньори от ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната
Коментари Харесай

ДПС раздели ГЕРБ и ПП-ДБ в новата пленарна зала


Движение за права и свободи ще раздели управническите сътрудници от ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната " - " Демократична България " в новата пленарна зала в постройката на някогашния партиен дом. Разпределението на местата в залата е станало в последния миг, защото до последно парламентарните групи не можеха да се схванат кой къде да седне. От ПП-ДБ не желали да седят до депутатите от " Възраждане ", както бяха до момента. Затова упорствали да се съберат в един блок в залата с сътрудниците си от (не)коалицията ГЕРБ.

Досега разпределението беше Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ПП-ДБ, " Възраждане ", ГЕРБ-СДС и " ИТН " от позиция на ръководителя на Народното събрание, като всеки от трите блока бе поделен сред две групи.

В новата зала обаче централно място ще има четвъртата политическа мощ Движение за права и свободи, която ще стои сред ръководещите от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Все отново желанието на ПП-ДБ ще бъде изпълнено и те няма да са до хората на Костадин Костадинов в новата зала. И в нея Българска социалистическа партия ще са в левия край. До тях ще бъдат някогашните им съдружни сътрудници от " Промяната " и Демократична България, следвани от Движение за права и свободи, ГЕРБ-СДС, " Възраждане " и " ИТН ".

Новите си места депутатите ще заемат още на следващия ден заран, когато в 9,00 часа ще чуят за първи път звънеца след лятната си почивка.
С алено са обозначени местата на Българска социалистическа партия, синьо - ПП-ДБ, жълто - Движение за права и свободи, оранжево - ГЕРБ, обозначените с Х места са за " Възраждане ", а зелените за Има Такъв Народ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР