ДПС ще присъства на разговори на украинския президент с формации

...
ДПС ще присъства на разговори на украинския президент с формации
Коментари Харесай

Крият ще има ли среща Пеевски – Зеленски?

ДПС ще участва на диалози на украинския президент с обединения от българското Народно заседание

Движение за права и свободи приветства идването на украинския президент Володимир Зеленски у нас. Това стана ясно от изказване на ръководителя на партията Мустафа Карадайъ пред парламентарни кореспонденти. Той изясни, че Зеленски има да организира срещи в президентството и Министерски съвет.

„ Следва среща с представители на парламентарните групи, на която среща ще участваме и ние от „ Движението за права и свободи “, добави Карадайъ.

Той обаче не отговори на въпрос на „ Флагман “ - Делян Пеевски ще се включи ли в срещите със Зеленски.

В този миг самият Пеевски се появи в коридорите на Народното събрание. „ Флагман “ попита самия него дали ще взе участие на срещата със Зеленски.

„ Не мога да ви кажа “, обаче се подсмихна той. Санкционираният за корупция от Съединени американски щати и Англия отхвърли да отговори на същия въпрос и на кореспондент на bTV.

Мустафа Карадайъ реши да се намеси , с цел да избави Пеевски от щекотливия въпрос.

„ Ние от Движението за права и свободи “ ще участваме на срещата с парламентарните групи “, добави ръководителят на Движение за права и свободи, с което отново не отговори дали сътрудника му ще се включи в срещата със Зеленски.

Делян Пеевски през последните месеци редовно взе участие в самодейностите в Народното събрание, свързани с евроатлантическата ориентировка на България, евентуално за изчистване на имиджа си пред Съединени американски щати. 

Очаквайте детайлности

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР