ДПС ще подкрепи вота на недоверие срещу правителството на ГЕРБ,

...
ДПС ще подкрепи вота на недоверие срещу правителството на ГЕРБ,
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи вота на недоверие срещу кабинета „Борисов 3”

ДПС ще поддържа вота на съмнение против държавното управление на ГЕРБ, който ще се гласоподава през януари.

Това съобщи водачът на партията Мустафа Карадайъ в Момчилград, където се организира възпоменателен протест в памет на жертвите на Възродителния развой.
Според Карадайъ предколедното слово на Ахмед Доган , в което той съобщи, че в случай че вотът мине, няма опозиционна партия, подготвена да ръководи, се проучва неверно.

За да почетат паметта на жертвите на Възродителния развой и в Могиляне се събраха стотици. Възпоменанието на трагичните събития от предишното обаче се трансформира в партиен протест, на който водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайь дефинира за политик на годината гласоподавателя на Движение за права и свободи. Той прикани отцепниците от ДОСТ да намерят пътя назад към Движение за права и свободи.

А тематиката с съдружната политика на ръководещите бе обществено жигосана.

„ В днешната власт скъпи другари вземат участие националисти – фашисти. В днешната власт вземат участие хора, които дърпат, бият и се гордеят с това нещо на границата нашите майки и сестри.

Идват и застава всред нас и споделят, ние сме за европейско развиване на България. Лицемери”, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

Работна група на Движение за права и свободи продължава да обмисля какви да са точните претекстове за поддръжка на вота.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР