ДПС ще подкрепи само отделни политикиУправленската програма вече е финализирана.

...
ДПС ще подкрепи само отделни политикиУправленската програма вече е финализирана.
Коментари Харесай

Управленската програма е готова

ДПС ще поддържа единствено обособени политики
Управленската стратегия към този момент е финализирана. Остава да се одобри рамка, която да разказва процедурите за това по какъв начин ще се прави съгласуването във връзка с текстовете на законопроектите, както и назначението в регулаторите. Това изясни ръководителят на “Демократична България ” Христо Иванов през днешния ден. Но по кое време ще бъде дефинитивно завършена, зависело от гласуването в обединението.

Иванов посочи, че Движение за права и свободи няма да взе участие в нито един от механизмите, контрактувани сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, тъй като от придвижването са декларирали, че поддържат единствено обособени политики.

Припомняме, че преди месец след скандал с номинациите за промяна на състава на регулаторните органи от ПП-ДБ желаеха от ГЕРБ-СДС да изпълнят 7 точки.

Христо Иванов уточни, че към този момент част от тези 7 точки са изпълнени - като обща позиция във връзка с референдума за българския лев на “Възраждане ”, координиране на пътна карта за правосъдната промяна и конституцията. Иванов сподели още, че текат диалози за вероятни корекции в изборния кодекс със съзнанието, че има доста малко време до локалните избори.

По-рано през днешния ден и водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов съобщи в коридорите на Народно събрание, че управническата стратегия е финализирана и въз основата на нея идната седмица ще се подпише съглашение, съгласно което партиите ще се схванат по какъв начин ще се афишират решенията им.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР