ДПС ще излезе с предложение как да отървем инвеститорите от

...
ДПС ще излезе с предложение как да отървем инвеститорите от
Коментари Харесай

ДПС с важна мисия: Ще спасява България от Зеления октопод

Движение за права и свободи ще излезе с предложение „ по какъв начин да отървем вложителите от Зеления октопод, който ги изнудва “. Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Хамид Хамид в предаването „ Неделя 150 “ по БНР.

" Изцяло програмата ни е ориентирана към ускорение на стопанската система и по-бързи темпове на напредък, които да ни разрешат да догоним част от страните членки в Европейски Съюз и да повишим стандарта на българския жител. На първо място, това ще стане с всички тези ограничения, които са ориентирани срещу бюрокрацията, които ще понижат, ще съкратят времето, тъй като това време, тази загуба на време на вложителите кара доста от тях да бягат от България или да предпочетат прилежащи нам страни ", изясни депесарят.

Резултатите от евровота демонстрират, че няма потребност от предварителни избори, сподели Хамид. Но от Движение за права и свободи продължавали да упорстват за експертен кабинет, който да ръководи в границите на настоящия парламент.

Хамид акцентира, че Движение за права и свободи е подготвило „ Програма за ускорено догонващо развиване на България “. В нея била и концепцията на Делян Пеевски за понижаване на Данък добавена стойност за хляба, медикаментите и книгите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР