ДПС ще избира днес нов председател на партията, като за

...
ДПС ще избира днес нов председател на партията, като за
Коментари Харесай

ДПС избира свой председател

ДПС ще избира през днешния ден нов ръководител на партията, като за първи път това ще се случи онлайн. Заради противоепидемичните ограничения отчетно-изборна конференция ще се организира напълно онлайн, като партията провежда своите структури в построяването на повече от 100 онлайн-точки, от които всеки от 843-те делегати ще взе участие пълноценно в работата на форума.

Х-тата Национална отчетно-изборна конференция на Движение за права и свободи ще премине под мотото "Свобода, единение, заедност ". Движение за права и свободи ще избере собствен ръководител и членове на Централния съвет на Движение за права и свободи, който е непрекъснато настоящият партиен орган по взимане на решения сред конгресите.

Всъщност новият ръководител ще бъде остарелият, защото единствената номинация е тази на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село, чийто мандат изтече преди повече от година.

Движение за права и свободи избра за собствен водач Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село на миналата си - IХ-та Национална отчетно-изборна конференция през 2016-та година.

Тази година Движението за права и свободи означи 30 години от своето основаване - Движение за права и свободи е учредена на 4 януари 1990, а първата национална конференция, е извършена на 26 март 1990 година. На нея за ръководител е определен доктор Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от, който и до през днешния ден е почетен ръководител на Движение за права и свободи.

Очаква се под една или друга форма Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от да вземе присъединяване във висшия конгрес на партията.

Сред формалните посетители, поканени на Националната отчетно-изборна конференция на Движение за права и свободи са водачите на европейските и международните либерали - Хакима ел Хаите, президент на Либералния интернационал, Ханс ван Баален, президент на АЛДЕ партия, Роман Якич, президент на Либерална мрежа на югоизточна Европа (LIBSEEN), Рик Дамс, президент на ПАСЕ, член на Сената на Кралство Белгия, Жак Мер, ръководител на АЛДЕ групата в ПАСЕ, член на Националния парламент на Република Франция, Шон Окърнийн, основен секретар на групата "Обнови Европа " в Комитета на районите, сър Греъм Уотсън, президент на АЛДЕ партия (2011-2015), ръководител на АЛДЕ групата в Екологичен потенциал (2002-2009).

От Движение за права и свободи оповестяват още, че са поканени още - Реджеп Тайип Ердоган - президент на Р Турция и ръководител на Партията на справедливостта и развиването - АК празненство (AK parti), Кемал Кълъчдароглу - ръководител на Народнорепубликанската партия (CHP), Девлет Бахчели - ръководител на Партията на националистическото деяние (MHP), Мерал Акшенер - ръководител на Партията на положителното (IYI parti), посланиците на всички държави-членки на Европейски Съюз, НАТО, дипломатите на държавите-постоянни представители в Съвета по сигурност на Организация на обединените нации, посланиците на Балканските страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР