ДПС се обяви за гарант на мира в България при

...
ДПС се обяви за гарант на мира в България при
Коментари Харесай

ДПС се обяви за гарант на мира в България

Движение за права и свободи се разгласи за поръчител на мира в България при внасяне на документите за регистрация в ЦИК за идните избори за европейски парламент, заяви Българска национална телевизия.

С регистрацията на Движение за права и свободи заявяваме, че сме поръчител за мира и стабилността в страната, района и Европа . Гарант сме на правата и свободите на всички български жители, поръчител сме за заслужен живот в страната - заслужен живот и европейски стандарти, разгласи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Ние сме единствената партия, която еднообразно отстоява европейските полезности и в Брюксел, и в България ", съобщи Карадайъ.

Той напомни целите на партията за евроизборите - чисти храни, чиста вода, чист въздух, чиста зелена сила и високи технологии . Карадайъ изясни, че над 100 души са препоръчани за листата на Движение за права и свободи за евроизборите от районните структури на партията в страната, само че занапред следва този въпрос да се разисква.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР