ДПС се обяви против участието на държавата в сделката за

...
ДПС се обяви против участието на държавата в сделката за
Коментари Харесай

ДПС против влизането на държавата в ЧЕЗ

Движение за права и свободи се разгласи срещу присъединяване на страната в договорката за ЧЕЗ , заяви Българска национална телевизия. Те са срещу национализацията освен на ЧЕЗ, само че и на другите ЕРП-та в България

Отвореното ръководство и снаждането сред ръководството и правосъдната власт е тематика на семинара на Движение за права и свободи.

По мнението на депутата на Движение за права и свободи Рамадан Аталай, който е член на парламентарната комисия по енергетика, д ържавата по никакъв метод не трябва да влиза в договорката с ЧЕЗ . Да не се национализира нито едно ЕРП, желае той.

На база изнесената предходната седмица в комисии информация, Аталай разяснява, че тази компания " Инерком " няма нито финансов, нито какъвто и да е различен потенциал, с цел да ръководи ЧЕЗ . Припомняме, на комисията беше ислущана и собственичката на купувача на ЧЕЗ - Гинска Върбакова.

Има рецесия в демократичните демокрации и би трябвало демократичните партии да помислят по какъв начин да се излезе от тази рецесия . Така водачът на придвижването Мустафа Крадайъ разяснява тематиката за отвореното ръководство.

" Свободните и дейни жители благодарение на ИКТ могат да се трансфорат в мощен катализатор на нужните обществени промени. Ако отвореното ръководство е моторът на новото време, то отворените данни са суровината за мотора, а новите технологии са автомагистралите на това ръководство ", безапелационен е Карадайъ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР