ДПС са внесли сигнал до главния прокурор Иван Гешев за,

...
ДПС са внесли сигнал до главния прокурор Иван Гешев за,
Коментари Харесай

ДПС дава Надежда Йорданова на главния прокурор за клевета

ДПС са внесли сигнал до основния прокурор Иван Гешев за, както те ги дефинират, клеветническите обвинявания от страна на правосъдния министър Надежда Йорданова за възможна съгласуваност на партията с проблема с така наречен " златни паспорти ".

Това разгласи на брифинг в Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

" Във връзка с подадения сигнал предходната седмица за " златните паспорти " и сигнала до прокуратурата по отношение на над 120 случая на добито българско поданство от китайци и руснаци, вършим допълнение към сигнала и през днешния ден изпращаме сигнал до основния прокурор по отношение на изказванията на министър Йорданова ", разгласи депутатъ.

Хамид Хамид разясни - ставало дума за изказването на правосъдния министър в предаването " Лице в лице " по БТВ, където тя отправила обвинявания към Движение за права и свободи, че адвокатски адвокатски фирми, близки до Движение за права и свободи, са имали присъединяване в придобиване на българско поданство по схемата на така наречен " златни паспорти ".

" Категорично заявяваме, че никой член на Движение за права и свободи има каквато и да е връзка с така наречен " златни паспорти ", нито има адвокатска адвокатска фирма, които се занимава с тях ", изострен бе националният представител. И настоя - прокуратурата следвало да разпита министър Йорданова по отношение на отправените изказвания.

Движение за права и свободи съзря и комплот - " Ако това е опит за отклоняването на публичното мнение, то отхвърлянето на плана на Движението за права и свободи за цялостна инспекция на всеки един публикуван златен паспорт през годините, то този номер няма да мине. Ние ще продължим да настояваме за такава ", добави Хамид.

И отново съзря дългата ръка на " олигарха Прокопиев " " Няма да позволим неговите лакеи да отклоняват публичното мнение и да вършат гнусни клевети. "

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пък съзря " боравене само с медийни внушения ", без да бъдат предоставяни действителни обстоятелства. " Когато дойдат ред за дейности, те вършат противоположни дейности. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР