ДПС са убедени, че предсрочни избори ще има "Въпросът е

...
ДПС са убедени, че предсрочни избори ще има "Въпросът е
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Формулата на сегашната власт е грешна

ДПС са уверени, че предварителни избори ще има

"Въпросът е какво вършим до предварителните избори. Много е значимо този въпрос да бъде разискван доста съществено и отговорно. Ние ще си носим нашата отговорност и няма да бягаме от нея ", сподели водачът на Движението Мустафа Карадайъ.

"Намираме се в политическа, здравна, икономическа, енергийна рецесия, тъй че в тази обстановка още през април декларирахме, че формулата за сформиране на болшинство в Народното събрание и сегашната власт, която е в оставка, е неверна.

Политическата логичност диктува, че коалиция, учредена на омразата, опълчването, разделянето и реваншизма, няма по какъв начин да издържи, и ще падне рано или късно. Още тогава казахме, че ни предстоят предварителни парламентарни избори. Ние сме виновна политическа партия със непретенциозен 32-годишен политически опит, и в такива спешни обстановки постоянно Движение за права и свободи е играело своята съществена, виновна роля ", съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на консултациите с президента Румен Радев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР