ДПС призова днес за пореден път националистите да излязат от

...
ДПС призова днес за пореден път националистите да излязат от
Коментари Харесай

ДПС отново иска оставка на Симеонов или на целия кабинет

ДПС прикани през днешния ден за следващ път националистите да излязат от ръководството на страната. В писмо до европейски институции и партии депутатите от придвижването са поискали общи дейности против популизма, национализма и ксенофобията в Европа и в частност в България. Писмото било изпратено " по насила ", тъй като ръководещите от ГЕРБ не послушали Движение за права и свободи сами да отстранят " Обединените патриоти " от властта, написа Дневник.

" Нужни са решителни дейности. Националистите - вън от властта! Оставка - или на Валери Симеонов, или на цялото държавно управление ", сподели през днешния ден в Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той цитира редица изявления в медиите за противозаконни дейности, в това число градежи на Симеонов, както и за решения на съда против него.

" Медиите питат, жителите чакат, само че резултатът какъв е!? Заплаха към медиите през формалния уебсайт на Министерския съвет (в началото на октомври бе оповестена позиция на Симеонов, в която той приканва медиите да му се извинят след абсурда и заканите към журналиста Виктор Николаев - бел. авт.) ", сподели Карадайъ. Той съобщи, че ГЕРБ работи срещу ползите на страната, защото награждава Валери Симеонов с вицепремиерски пост и включва националистите във властта.

" Това е претоплена гозба ", разгласи депутатът от " Обединените патриоти " Павел Шопов. Той разгласи още, че Движение за права и свободи е партията, която най-вече употребява езика на омразата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР