ДПС постига целта, която си постави – най-малко 4-ма народни

...
ДПС постига целта, която си постави – най-малко 4-ма народни
Коментари Харесай

ДПС: Постигнахме целта си

" Движение за права и свободи реализира задачата, която си сложи – минимум 4-ма народни представители от Движение за права и свободи да бъдат от Кърджали ".

Това разяснява зам.-председателя на Движението и кмет на Кърджали доцент доктор инж. Хасан Азис в първи коментар на партията след края на изборния ден.

Активността е съвсем идентична с предходните избори, разяснява още Азис. " Хартиената бюлетина ни оказа помощ да реализираме задачите си – да не се лимитира изборното право на хората. Това оказа помощ на доста от тях да упражнят изборното си право ".

Относно гласуването в Турция, чака се то да бъде на равнището от последните избори. „ Доволни сме на всичко, което е над 50 хиляди гласа “, добави Азис.

" Нашия коментар по въпроса с задържания член на СИК по-рано през днешния ден е, че това е наклонност в Кърджали. На последните избори беше арестуван наш общински консултант, и по-късно освободен. Същото стана и през днешния ден, ние сме пуснали и тъжба до Окръжната прокуратура в Кърджали. Смятаме, че това е полицейски произвол ", добави зам.-председателят на Движението.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР