ДПС поиска да се формира временна парламентарна комисия, която да

...
ДПС поиска да се формира временна парламентарна комисия, която да
Коментари Харесай

ДПС се оплака, че са заплашвани от премиера Кирил Петков


Движение за права и свободи изиска да се образува краткотрайна парламентарна комисия, която да ревизира всички условия към строителството на другите газопроводи, свързани с България.

Освен това от партията оповестиха, че са били заплашвани от премиера Кирил Петков, като е употребявано името на Джим О’Брайън - началник на службата за съгласуваност на наказания към Държавния департамент на Съединени американски щати.

От Движение за права и свободи настояват, че са му изпратили писмо, с цел да го уведомят, че името му е употребявано за „ опасност на политически съперници “. До момента няма коментар от Министерския съвет, защото министър председателят Кирил Петков пътува за присъединяване в икономическия конгрес в Давос.

„ На последния парламентарен надзор, минавайки около така наречен кошара, където седят представителите на Министерския съвет, Кирил Петков се опита да ме привика със знак. Аз застанах на отдалеченост от метър и половина, въпреки всичко с цел да се чуваме, не държа някой да ми отговори на ушенце. След което той ми сподели: „ Аз ще ви оправя “. В първия миг не повярвах на ушите си и споделих „ Моля? “. Той повтори: „ Аз вас ще ви оправя “. Каза: „ Джеймс О'Брайън е индивидът, до три седмици очаквайте вести “. Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, той се облегна обратно и сподели: „ До три седмици очаквайте вести. “ Имаше сътрудници зад мен от групата, тъй че има задоволително очевидци “, съобщи зам.-председателят на партията Станислав Анастасов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР