ДПС поема конкретни ангажименти, за да се спре обедняването на

...
ДПС поема конкретни ангажименти, за да се спре обедняването на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ закри кампанията в Рибново: Време е за ДПС! Поемаме конкретни ангажименти да спрем обедняването!

ДПС поема съответни задължения, с цел да се спре обедняването на хората, което е най-големият им проблем. Време е дневният ред на хората да бъде дневен ред на Народно събрание. Това ще стане единствено в случай че Движение за права и свободи е част от болшинството на Народното събрание, което ще излъчи постоянен кабинет, които да взема решение проблемите на хората. Време е за Движение за права и свободи! Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при закриването на акцията в село Рибново, малко откакто откри паметна плоча в памет на героите на демокрацията от 1964 година, оповестиха от пресцентъра на партията.

На събитието участваха заместник-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев, който е лидер на Великотърновската листа и втори в листата за Благоевград, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, специалистът по обществена политика доктор Хасан Адемов, кметове, общински съветници, регионални, общински водачи на Движение за права и свободи от Родопите, както и хиляди симпатизанти на Движение за права и свободи. Водач на листата е Делян Пеевски.



Героите на Рибново заплатиха с живота си, здравето си и свободата си цената на днешната народна власт, която имаме и целият свят би трябвало да знае за тези героични събития - в името на достойнството и достолепието, в името на запазване на културата и традициите на нас, родопчаните, съобщи Карадайъ.

Тук, в Рибново, в този незабравим ден, в свещения месец Рамазан, когато честваме рождения ден на обединителя доктор Ахмед Доган, който уточни пътя за развиване на страната ни, няма да даваме празни обещания и очаквания, а ще поемем задължения за решение на проблемите на хората, сподели ръководителят на Движение за права и свободи.

Той разгласи и останалите цели на Движение за права и свободи наред със прекъсване на обедняването:

Поемаме ангажимент, в случай че участваме във властта, за дейно и целеустремено потребление на целия запас на Европейски Съюз, очакван за България. Също по този начин за дейно и целеустремено подкрепяне на уязвимите групи от популацията, налично опазване на здравето, качествено обучение, предвидима среда за развиване на бизнеса, правосъдна промяна, само че не със промяна на персони, а такава, която да подсигурява независимостта и успеваемостта на правосъдната власт. Приоритет за нас ще е развиването на районите с фокус към дребните обитаеми места и дребните общини, както и незабавни антикризисни ограничения и пускане на Стратегическия проект за земеделие, с приоритет на дребните аграрни производители, животновъди и преработватели, съобщи Карадайъ.



Той напомни мотото на акцията - Разум, отговорност и разговор.

С разсъдък чухме проблемите на хората, с отговорност поемаме ангажимент за осъществяването им. В разговор би трябвало да намерим устойчивите политически формули за решение на проблемите. Затова е време за разсъдък, отговорност и разговор. Време е дневният ред на хората да стане дневен ред на Народно събрание и на идващия кабинет.

Време е за Движение за права и свободи, в името на обединяването, за бъдещето на децата и внуците ни, за развиването на страната, прикани Карадайъ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР