ДПС подкрепя вота на недоверие към правителството и иска то

...
ДПС подкрепя вота на недоверие към правителството и иска то
Коментари Харесай

ДПС иска правителството да падне, но не вижда смисъл в това

ДПС поддържа вота на съмнение към държавното управление и желае то да падне, само че не вижда опция на настоящето ръководство. Така зам.-председателят на парламентарната група на политическата мощ Йордан Цонев разяснява идния другата седмица спор по претенции избор на съмнение към ръководещите от страна на Българска социалистическа партия.

Към момента левицата има поддръжката само на Движение за права и свободи. Депутатите от " Воля " още не са оповестили по какъв начин ще гласоподават. Подобно е ситуацията и с самостоятелните народни представители. Българска социалистическа партия се нуждае от поддръжката на всички тях, в случай че желае вотът да мине.

" За нас е постоянно добре да падне това държавното управление. Движение за права и свободи обаче постоянно е разглеждало рухването на една власт с идването на друга. Ако ще вършим същото упражнение, както като 2013, 2014 и 2017 година, то тогава упражнението не си коства. Падане на кабинета ще има смисъл, когато е ясна посоката по-късно ", сподели Цонев.

Той добави, че в последните години в страната има доста рецесии, с някои от които министър председателят Бойко Борисов се справял добре. Само в един бранш обаче през последните 6-7 години нямало никакви проблем - финансовият. В този интервал министър на финансите в двете държавни управления на Борисов е Владислав Горанов.

" Финансите се ръководят консервативно, удачно и както би трябвало ", съобщи Цонев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР