ДПС по-скоро ще има собствена кандидатура за президент и вицепрезидент.

...
ДПС по-скоро ще има собствена кандидатура за президент и вицепрезидент.
Коментари Харесай

Халил Летифов: ДПС ще има своя кандидат-президентска двойка

Движение за права и свободи по-скоро ще има лична кандидатура за президент и вицепрезидент. В това увери Халил Летифов, зам.-председателят на Движение за права и свободи пред Нова телевизия. 

Кандидат-президентската двойка на Движение за права и свободи ще бъде ясна до 10 дни. От на следващия ден в действителност би трябвало да завърши съвещанието на нашите разширените регионални и препоръки и те да дават информация по какъв начин виждат държанието на Движение за права и свободи. След това Оперативното бюро ще вземе решение за кандидатпрезидентската двойка на Движение за права и свободи.  

На въпрос какво ще прави Движение за права и свободи при балотаж сред Радев и Герджиков, Летифов съобщи, че партията ще избере този, който може да сплоти нацията. „ Мисля, че господин Румен Радев продължава да убеждава обществото, че той не е обединител ", отсече Летифов, с което заявява, че в случай че се стигне до балотаж от Движение за права и свободи биха подкрепили проф. Герджиков. 

Летифов подсети, че предишния септември имаха декларация за откриването на есенната сесия на 44-ото Народно заседание, където ръководителят Мустафа Карадайъ изиска да се отдръпват както президента, по този начин и премиера. Причината бе, че и двамата са част от казуса, а не от решението на му. Една година по-късно виждаме, че политическата рецесия е реалност. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР