ДПС отчете, че в този исторически момент получаваме най-важните уроци.

...
ДПС отчете, че в този исторически момент получаваме най-важните уроци.
Коментари Харесай

ДПС: 48-ото НС не успя, а президентът ни даде време

Движение за права и свободи регистрира, че в този исторически миг получаваме най-важните уроци. Лидерът Мустафа Карадайъ показа, че няма по какъв начин да е безучастен, откакто не е решена политическата рецесия. Важно е да съумеем да продължим напред, сподели той. Всички партии при започване на Народното събрание дали обещание да са виновни и да решат проблемите. Днес всеки депутат щял да отговори пред себе си дали са решени рецесиите и дали са положени всички старания. Добре е всеки да си отговори на тези въпроси почтено, посочи Карадайъ и регистрира, че хората не желаят избори.

48-ото Народно събрание не съумя, установи водачът на Движение за права и свободи - поради неналичието на разговор и тъй като политиците се вкопчили в опорните си точки и се оказали лишени от обикновени отзивчиви умения.

Иначе Движение за права и свободи си създали изводите. При примирение партиите можели да реализират задачите за страната.
 ГЕРБ още веднъж в центъра на политиката, към този момент не е в изолираност
ГЕРБ още веднъж в центъра на политиката, към този момент не е в изолираност

ГЕРБ регистрираха напъните си да има постоянно държавно управление и парламент

Карадайъ регистрира напъните на президента да даде време на партиите да намерят път към себе си и да образуват кабинет. Не се справихме с политическата рецесия, съобщи още Карадайъ. Той се надява, че на тези избори политиците отиват с научени уроци.

Политиката е на първо място отговорност, сподели още водачът на Движение за права и свободи. Отговорност би трябвало да проявят и гласоподавателите като гласоподават, а всеки български жител би трябвало да знае, че неговият глас е значим, съобщи още Карадайъ. Политиците също би трябвало да са виновни, по думите му.

Диалогът изисква градивно държание, счита водачът на Движение за права и свободи и пожела в тази акция да има почитание към съперника, разговор с хората и визия за просперираща България.
 Политическа партия: Този парламент остава в историята като съпротива на бъдещето
Политическа партия: Този парламент остава в историята като съпротива на бъдещето

Но болшинството вън знаем, че можем да живеем по-добър живот
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР