ДПС още от самото начало беше против този състав и

...
ДПС още от самото начало беше против този състав и
Коментари Харесай

Хасан Адемов: ДПС от самото начало беше против този кабинет

ДПС още през цялото време беше срещу този състав и структурата на кабинета и против тяхната стратегия. Когато ГЕРБ внесат претекстовете за настояването за избор на съмнение, Движение за права и свободи със своите законни институции ще вземе решение. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов преди да влезе на днешното съвещание на Народното събрание.

Според него ограниченията в актуализацията на бюджета нямат нищо общо с антиинфлационни ограничения, а огромна част от тях са проинфлационни. Това, което се предлага, е извънредно закъсняло във времето. Една огромна част не са фокусирани, таргетът е сгрешен, а хоризонталното подкрепяне не постоянно взема решение проблемите, сподели Адемов.

Той акцентира, че това, което се предлага в частта, която касае увеличението на размера на пенсиите, ще бъде подкрепено от Движение за права и свободи, останалите оферти няма да получат тяхната поддръжка.

По тематиката РСМ Адемов съобщи, че в случай че бъде вкарана точката за Македония, ще се види реакцията им, само че акцентира, че са поредни и предвидими.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР