ДПС осъди поведението на протестиращите, които преди няколко дни замерваха

...
ДПС осъди поведението на протестиращите, които преди няколко дни замерваха
Коментари Харесай

Да не стане късно! ДПС призова за бърз изход от политическата криза |

Движение за права и свободи осъди държанието на протестиращите, които преди няколко дни замерваха с яйца и багра централата на партията.

Нереализирани политици или кандидат-политици се пробват да употребяват Движение за права и свободи като трамплин, съобщи водачът Мустафа Карадайъ.

Той не сподели ясно кого има поради, само че изясни, че " с анти-ДПС изразителност идват на власт и се пробват да станат център на медийния интерес ".

Карадайъ уточни, че десетки заявления са затрупали централата на Движение за права и свободи незабавно, откакто уредниците на митинга против държавното управление са решили, че могат да го насочат против опозиционната Движение за права и свободи.

Трудно е да се одобри за естествена обстановка, при която протестиращи си разрешават да поругават национални знаци като герба и трибагреника. Тези процеси демонстрират липса на вероятност и хрумвания у уредниците на митинга, сподели Мустафа Карадайъ.

Движение за права и свободи предизвести преди 11 година - най-лошото е мутризацията на политиката. От 4 година Движение за права и свободи поредно желае оставката на това държавно управление. Организаторите на митинга, които доскоро бяха сътрудници и клакьори на ГЕРБ, през днешния ден се сетиха - митинг пред Движение за права и свободи.

Карадайъ прикани за намирането на бързо решение на политическата рецесия в страната.

" Единственото решение е разговор за излизане от политическата рецесия, до момента в който не е станало късно. Отлагането на решението на рецесията през днешния ден, може да има тежки последствия на следващия ден ", сподели Карадайъ.

Интерпретацията на резултатите от частичните локални избори предходната неделя се разминаха съществено с тези на ГЕРБ.

Карадайъ уточни, че се е гласувало на 24 места в страната като ГЕРБ са спечелили 9 кмета, Движение за права и свободи 7, а Българска социалистическа партия - 3.

Ние участвахме с 10 претенденти и 7 от тях завоюваха. 70 % станаха кметове. Можем да кажем, че Движение за права и свободи разгроми ГЕРБ и Българска социалистическа партия, само че няма да употребяваме тази терминология, добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР