ДПС няма да подкрепи втория вот на недоверие срещу правителството,

...
ДПС няма да подкрепи втория вот на недоверие срещу правителството,
Коментари Харесай

Пеевски: Вотът на недоверие е безпредметен, няма да бъде успешен

ДПС няма да поддържа втория избор на съмнение против държавното управление, стана ясно от коментара на ръководителя на парламентарната група на придвижването Делян Пеевски. Той дефинира вота като ненужен.

Тепърва от партията ще вземат решение дали да поддържат оферти от Министерство на финансите проектобюджет за следващата година.

" За бюджета одеве разговаряхме с финансовия министър. Почваме диалози по тематиката, ще беседват и с сътрудниците от ГЕРБ, и тогава ще ви кажем дали ще го подкрепим. Разговаряхме с Асен Василев в Народното събрание с господин Цонев. И те ще проведат професионален диалог с нашите специалисти от Движение за права и свободи, допускам, че министъра ще се срещне и с ГЕРБ, и с техните специалисти, по-късно ще седнем към този момент да беседваме по тематиката ", сподели Пеевски.

По думите му, в случай че на следващия ден Народното събрание реши, с гласовете на ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и Възраждане, да не отпада дерогацията за импорт на съветски нефт у нас, това ще значи, че Путин е взел властта в България.

" Режимът на Путин се облагодетелства. Имаме основателни подозрения, да забележим какво се случва в митниците, тъй като има странни интервенции и ни се подсказва информация, само че дано да забележим дали е по този начин. Аз съм позитивно надъхан, че ще има разсъдък в сътрудниците и ще спрем да финансираме съветската страна и " Вагнер " с пари от " Лукойл ". Виждате - милиарди изтичат към Русия ", сподели Пеевски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР