ДПС няма да подкрепи правителство на партиите, които загубиха изборите.

...
ДПС няма да подкрепи правителство на партиите, които загубиха изборите.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС няма да подкрепи правителство на партиите, загубили изборите

ДПС няма да поддържа държавно управление на партиите, които изгубиха изборите. Изразихме нашата подготвеност за възможна поддръжка на държавно управление, препоръчано от трите нови партии в Народно събрание ", това сподели в началотона консултациите с президента водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той акцентира обаче, че дружно с това са споделили свои цели, които биха могли да бъдат цели на държавното управление. На първо място това е битката с коронавирус рецесията - по-скоро обществените и стопански ограничения, и ускорената имунизация.

Като приоритет Движение за права и свободи дефинира и правене на Плана за възобновяване ни резистентност, както и подготовката на страната за идващия действен интервал.



" Ние разчитаме вота на българските гласоподаватели като ясно изразено предпочитание за смяна. В няколко насоки - да спрем омразата, разделянето, опълчването, арогантността и експанзията в политиката. Да възстановим политическата нормалност, да възстановим демокрацията в България и да дадем рестарт на държавността. Последните 4 години ние от Движение за права и свободи не се спряхме да повтаряме, че е необходим разговор сред институциите, сред политическите партии, с цел да има нормалност в политиката ", сподели още Карадайъ.

Снимки: Десислава Кулелиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР