ДПС никога не са си изваждали ръцете от властта. Това

...
ДПС никога не са си изваждали ръцете от властта. Това
Коментари Харесай

Каракачанов: ДПС никога не са си изваждали ръцете от властта, а в това правителство са водеща партия

" Движение за права и свободи в никакъв случай не са си изваждали ръцете от властта ". Това съобщи някогашният боен министър и вицепремиер в кабинета " Борисов 3 " Красимир Каракачанов в студиото на " Още от деня ".

Той съобщи, че там ги няма свадите с взаимни оплювания, хокания през медиите, каквито има в другите български партии.

" Оставката на Карадайъ стана в едно безмълвие, без някакви забележими вътрешни кавги в партията. Явно Карадайъ някъде е сгафил и почетният ръководител го отстранява с подаване на оставка ", сподели Каракачанов.

По думите му, Движение за права и свободи в никакъв случай не са си изваждали ръцете от властта, само че в това държавно управление на сглобката, водещата партия е Движение за права и свободи.

Красимир Каракачанов разяснява и импортирания от Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ избор на съмнение към кабинета в региона на защитата и сигурността.

Според него, претекстовете за претенции избор на съмнение имат съображение, въпреки че са много общи. Не е редно армията да бъде вкарвана в политически спор, счита Каракачанов.

" Но, в случай че погледнем същината на вота, проблемите пред сигурността на България са големи. Виждаме разрушените ни служби за сигурност, виждаме и пробитата българска граница. Истинският диалог е за армията и за сигурността, само че подобен няма да бъде извършен и на този спор ", акцентира той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР