ДПС не знае дали ще подкрепи вота на недоверие към

...
ДПС не знае дали ще подкрепи вота на недоверие към
Коментари Харесай

ДПС още мисли да подкрепи ли БСП за вота на недоверие

ДПС не знае дали ще поддържа вота на съмнение към ръководството. Това разгласи ръководителят на партията Мустафа Карадайъ пред публицисти по отношение на претенции избор на съмнение към държавното управление от Българска социалистическа партия.

„ Ще се срещнем с претекстовете на импортирания избор на съмнение. Ръководството на партията и парламентарната група ще вземат съответното решение “, добави той.

Според него някои тематики са притеснителни. „ След като се случва нещо такова в Перник през 21 век, значи има нещо притеснително. Ако министър председателят е пореден в своите дейности, до момента в който текат следствията е редно краткотрайно да в профил съответните министри, против които се води следствие “, изясни още Карадайъ.

И добави: Имаме искания към целия кабинет и към Нено Димов, и към другите министри.

Опит с местни ограничения да се потуши национална рецесия - по този начин пък дефинира акцията в Перник водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Проблемът в Перник е единствено един от случаите, в които има занемареност и безнаказаност във връзка с ръководството на водните запаси “, добави тя и продължи с рецензиите. „ Не слушам нищо да е направено във връзка с боклука, на мръсния въздух. Оставките от дълго време трябваше да са факт, само че нашия избор на съмнение е към държавното управление. Защото министрите са просто реализатори на една политическа воля, на един модел на ръководство, който докара то този резултат след 10 години ръководство на ГЕРБ. Не сме водили диалози с другите партии. Искаме да подготвим доста съществено претекстовете и да ги представим на сътрудниците от другите парламентарни партии. Това ще стане другата седмица четвъртък и петък “, допълни Нинова.

Автор: Цветелин Димитров
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР