ДПС не вижда шанс за нов кабинет с мандат, различен

...
ДПС не вижда шанс за нов кабинет с мандат, различен
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Няма шанс за друг кабинет в рамките на този кабинет

ДПС не вижда късмет за нов кабинет с мандат, друг от този на " Продължаваме промяната " в границите на 47 Народно заседание.

" Няма късмет за различен кабинет в границите на този кабинет. Отиваме на избори ", сподели Йордан Цонев пред бТВ.

Движението ще гласоподава за свалянето на държавното управление на Кирил Петков на идния избор на съмнение.

Цонев упрекна Петков в това, че носи виновността за свалянето на Никола Минчев като ръководител на 47 Народно събрание, " тъй като го принуди да го прикрива през вчерашния ден ".

Той разказа ръководството на Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ през последните шест месеца като " тотална политическа импотентност ".

" Усилват се рецесиите с несъответстващи решения, няма никакъв явен проект.
Започва съветската експанзия в Украйна, групата им не може да одобри декларация, тъй като Българска социалистическа партия не желае да поддържа глобите. В обединението единият крайник е " московски " или пази близки до това позиции ", сподели Цонев.

На въпроса по какъв начин дава отговор на рецензиите, че Движение за права и свободи стои зад Има Такъв Народ, той отговори:

" Ако стояхме зад тях, нямаше да бавят топката, с цел да има време да се промотира новата партия на служебните министри. Щяхме да желаеме да сформират кабинет, нямаше да отидем на трети избори. Има Такъв Народ обслужиха новия план Политическа партия. Сега берат плодовете на своите неточности, тъй като тогава не ни послушаха ", разгласи Йордан Цонев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР