ДПС не подкрепя идеята кметовете да имат само два мандата.

...
ДПС не подкрепя идеята кметовете да имат само два мандата.
Коментари Харесай

ДПС са против идеята кметовете да имат само два мандата

ДПС не поддържа концепцията кметовете да имат единствено два мандата. Няма да подкрепим тази смяна в Конституцията. Това съобщи националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Не виждаме за какво би трябвало да има ограничавания и сполучливи кметове да имат единствено с 2 мандата. Когато се оправят сполучливо, хората дават вота си – 2, 3, 4 пъти да се поддържат, това значи, че те са си свършили работата за хората. За нас това е значимо, безапелационен бе Пеевски.

На въпрос би трябвало ли 24 май да влезе като новия народен преазник в общия план за промени в Конституцията Делян Пеевски съобщи: „ Това е дискусионно, обсъждаме го. Принципно не е решено, ние не сме срещу. “.

Конституционните промени ще бъдат импортирани дружно от парламентарните групи, с цел да стигнем до общи точки, заяви още Пеевски. Разглеждаме на сътрудниците плановете и считам, че ще достигнем до общо решение, с цел да се случи в действителност тази смяна в Конституцията, за която приказваме, акцентира националният представител. И посочи, че се надява това да стане в оптимално бързи периоди.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР