ДПС не може да бъде изключено от дебата и работата

...
ДПС не може да бъде изключено от дебата и работата
Коментари Харесай

Пеевски: Всички трябва да разберат къде се намират и да кацнат в парламента

Движение за права и свободи не може да бъде изключено от дебата и работата за промени в конституцията, това разяснява депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски:

„ За да се случи, би трябвало всички да схванат къде се намират и да кацнат в Народното събрание, тъй като се реят още и не схващат какво се случва в България. Всичко, където летяхме някъде в розовите облаци, свърши със състава на това държавно управление. Те би трябвало да кацнат, сега имат държавно управление, би трябвало да създадат рационалните неща за България, а ние да създадем рационалните неща в Народното събрание за България. Когато кацнат, ние ще бъдем тук, с цел да водим диалозите с тях в името на всички гласоподаватели. Скоро ще разберете какво имаме поради. Никой не може да изключи Движение за права и свободи от тези диалози. Ако 204 считат да изключат Движение за права и свободи, нашите гласоподаватели няма да ни изключат от този контракт и от този диалог за нов публичен ред “.

Над час съпредседателят на Политическа партия Демократична България Христо Иванов прекара в стаята на Движение за права и свободи. Той разяснява, че не са обсъждани варианти Делян Пеевски да бъде отдръпнат от Комисията по конституционни въпроси на Народното събрание. Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ акцентира,че разпоредбите би трябвало да се съблюдават, съобщи БНР.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР