ДПС не иска и няма да влиза в изпълнителната власт.

...
ДПС не иска и няма да влиза в изпълнителната власт.
Коментари Харесай

Пеевски отсече: ДПС не иска и няма да влиза във властта

ДПС не желае и няма да влиза в изпълнителната власт. Ще подкрепим и двете кандидатури, които са предложили сътрудниците. Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка номинацията на Десислава Атанасов за парламентарен арбитър, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Относно писмото на Ахмед Доган Пеевски сподели, че е доста е ясно написано. По думите му е ориентирано към структурите на Движение за права и свободи. Ще има нова начало в Движение за права и свободи, ние се връщаме към хората, тъй като тук-там връзката е скъсана.  Движение за права и свободи се връща там, откъдето е се тръгнало ", бе безапелационен той.

Запитан дали при ротацията ще изиска оставката на военния министър Тодор Тагарев, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи сподели: " Бях явен каква е рецензията ми към него, желаех му оставката, той ми се обади и му обясних. Държа да се извини на Народното събрание. Това е неточност за мен и очаквам опрощение.

Да забележим какво ще кажат Николай Денков и Мария Габриел. Акцентът в диалозите беше работната стратегия на Народното събрание. " Ние сме удовлетворени доста от работата през предишния сезон и държим да продължим по този начин и през новия ", уточни Пеевски.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР