ДПС на Ахмед Доган няма да отпише партия ДПС от

...
ДПС на Ахмед Доган няма да отпише партия ДПС от
Коментари Харесай

Тимур Халилов: ДПС на Ахмед Доган няма да отпише ДПС от коалицията си за изборите

Движение за права и свободи на Ахмед Доган няма да отпише партия Движение за права и свободи от състава на обединението си за изборите на 27 октомври.

 

Според депутатите към Доган и ръководителя Джевдет Чакъров Движение за права и свободи е едно и те са създали нужното придвижването да взе участие на изборите.

 

" Делян Пеевски е изключен от Движение за права и свободи и той не приказва от името на Движение за права и свободи. Ние чакаме органите, които на 2 септември бяха възпрепятствани по невиждан и жесток метод да си свършат работата, и да се отърсят от зависимости, в случай че има такива, и да създадат нужното за възтържествуване на държавността. Движение за права и свободи е едно и ние сме създали всичко належащо, с цел да бъде записано то в ЦИК за идните избори на 27 октомври ", изясни депутатът Тимур Халилов в Народното събрание.

 

Вчера ЦИК изпрати инструкции до двете обединения с Движение за права и свободи да потвърдят до събота, че Движение за права и свободи не е част от състава им. В момента придвижването попада като част от двете обединения, което опонира на Изборния кодекс.

 

" Движение за права и свободи е едно и би трябвало да бъде записано по метода, по който бяхме декларирали в деня за регистрация за изборите ", сподели Халилов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР