ДПС категорично ще подкрепи този вот на недоверие, предупреди депутатът

...
ДПС категорично ще подкрепи този вот на недоверие, предупреди депутатът
Коментари Харесай

ДПС категорично ще подкрепи вота на недоверие

ДПС изрично ще поддържа този избор на съмнение, предизвести депутатът Джейхан Ибрямов /на снимката/ по време на дебатите по вота на съмнение към кабинета „ Борисов " 3 за неуспеха му в битката с корупцията.

„ Досега изказващите се сътрудници профанизираха, снижиха равнището на самия спор. Корупцията, сътрудници за мен е единствено една от последствията от вида неуместно ръководство. Ние би трябвало да търсим първопричината първо в това. За мен и за Движение за права и свободи повода е този модел, който не предлага ясна визия, ясна тактика за ръководство. Самият модел подготвя към корупция ", сподели Ибрямов.

Според него връзката сред корупция и национална сигурност се онагледява с показателя на усещане на корупцията, който е от порядъка на 41 пункта. „ Като ние заемаме едно от последните места като страна членка на Европейски Съюз ", съобщи Ибрямов. Той обърна внимание върху двамата вицепремиери от националистическите обединения. „ Единият е без сектор, без портфейл и той стана прочут със своите шумни акции да ликвидира шума в Слънчев бряг. Какво сподели заместник-министър Георг Георгиев: „ Ние преследваме всевъзможни прояви на расизъм ". От една страна на вън и пред европейските ни сътрудници приказваме едно, а въпреки това вършим напълно друго ", сподели Ибрямов.

„ Държа в ръцете си отговор от Министерство на регионалното развитие. В него ние направихме питане за две пристройки на две здания, които са в нарушаване ", сподели той и посочи, че става въпрос за градежи в Община Златоград. „ Тук може да запитате вашия вицепремиер, за какво тези нарушавания не са влезнали в осъществяване. Ето това е корупцията в страната. Да си овластен и да не правиш нищо ", сподели Ибрямов. Той обърни внимание, че активистка от НФСБ е била хваната за каналджийство. „ Ако това не е корупция на база присъединяване във властта, здраве му кажете ", уточни депутатът от Движение за права и свободи.

Ибрямов разяснява, че преди месец и половина вицепремиерът Красимир Каракачанов е предвождал марш с факли, отричащ Ньойския контракт, само че по същото време България набелязва своите цели и един от тях е Западните Балкани. „ От една страна вицепремиерът стачкува против заграбените територии, а от друга ние излизаме пред европейските сътрудници и тъкмо противоположното ", разяснява Ибрямов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР