ДПС изключиха и Джейхан Ибрямов. Изключват един. Това написа в

...
ДПС изключиха и Джейхан Ибрямов. Изключват един. Това написа в
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова: ДПС изключиха и Джейхан Ибрямов! Изключват един!

Движение за права и свободи изключиха и Джейхан Ибрямов. Изключват един . Това написа в обществената мрежа Фейсбук депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова . Според нея това се прави, с цел да може Движение за права и свободи да остане втора политическа мощ и да вземе втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление. И още:

„ Движение за права и свободи изключиха и Джейхан Ибрямов. Изключват един.

Моето съмнение е, с цел да останат механически втора политическа мощ и да получат втория мандат, който да не изпълнят и да приближат страната към избори

бързо.
Смисълът от това е в няколко направления:

1. При по този начин създалата се обстановка Пеевски ще хвърли всички сили в прегрупиране и премахване на разбунтувалите се народни представители, заменяйки ги в новите листи със свои “нови ” хора. Дали Джевдет Чакъров ще удържи ситуацията следва да забележим.

2. За Пеевски е извънредно значимо да покаже сили в този момент, тъй като има голям залог – конституционните промени, които пречат на Пеевски да наложи режима си. Независимостта на съда е единствената спънка и се видя по какъв начин работи в тази ситуация с Нико Тупарев.

Получаваме информация, че има невъобразим напън върху Конституционния съд да отхвърли всички промени и да върне функционалностите на прокуратурата в остарялото състояние.

Това е обективирано в масирани негативни мнения от страна на прокуратурата, касаещи промените в Закон за съдебната власт. По този метод се нападна косвено самата смяна в Конституцията и се цели връщането на един свръховластен основен прокурор.

Когато държиш правосъдната власт и Бойко, установяването на режим е на една крачка.
Ако, обаче, Джевдет Чакъров удържи, страхът от Пеевски няма да е безалтернативен и имаме късмет да запазим главните промени, които подсигуряват самостоятелност.
Залогът е самостоятелната и свободна република. Не просто някакво блъскане в центъра на парламентарната зала. “

Има ли чадър върху директорка на ОДЗ-Силистра, разследвана за злоупотреби?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР