ДПС изключи пореден депутат от парламентарната си група на фона

...
ДПС изключи пореден депутат от парламентарната си група на фона
Коментари Харесай

ДПС изключи още един депутат от парламентарната си група

ДПС изключи следващ народен представител от парламентарната си група на фона на продължаващото разделяне по оста " Пеевски - Доган ".

Джейхан Ибрямов от през днешния ден е самостоятелен народен представител, откакто е изключен от парламентарната група. Вчера той гласоподава " въздържал се " номинацията на Росен Желязков за министър председател. По-късно посочи, че е желал да гласоподава " срещу ".

Все още не е ясна ориста на останалите 14 депутати, които съблюдаваха рекомендацията на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган и гласоподаваха " срещу " оферти за министър председател с първия мандат.

Останалите 30 народни представители от Движение за права и свободи гласоподаваха " за " кандидатурата на Росен Желязков. След вота Делян Пеевски разяснява, че Движение за права и свободи има 30 евроатлантически депутати и те ще бъдат народни представители.

Ако останалите членове на парламентарната група бъдат изключени, Движение за права и свободи ще стане от втора, трета по величина парламентарна мощ и вторият мандат за сформиране на държавно управление би следвало да отиде вместо при тях, при ПП-ДБ.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР