ДПС издига нов кандидат за кмет на Кърджали, след като

...
ДПС издига нов кандидат за кмет на Кърджали, след като
Коментари Харесай

Доган сложи край на ерата „Хасан Азис“ в Кърджали – издигна нов кандидат за кмет

ДПС издига нов претендент за кмет на Кърджали, откакто Хасан Азис прекара две десетилетия отпред на локалната власт в града. Ръководството на придвижването разгласи, че е взело решение да издигне Ерол Мюмюн за претендент за кмет на идните избори през октомври. Той е шеф на „ Търговска банка - Д “ АД - Кърджали. За поста бяха номинирани още трима - актуалният кмет Хасан Азис, националният представител Елван Гюркаш и юристът Муса Сеидахмед.

Сегашният кмет на града Хасан Азис е роден е на 16 април 1969 година в Кърджали. Детството му минава в село Мост, Кърджалийско. Дипломира се като магистър-инженер по промишлено и гражданско строителство в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Успоредно с това следва и „ Маркетинг и мениджмънт “ в УНСС. През 2020 година получава от УНСС степен „ лекар “. Кмет е на града от 2003 година Част от политическото управление на Движение за права и свободи.

„ Благодаря на Почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и управлението на партията за предоставената отговорност в последните 20 години да бъда част от отговорността за развиването на града и цялостното му видоизменение в европейски град и столица на толерантността на България, Балканите и Европа. Ерол е квалифициран и заслужен претендент, който ще наследи години на отлична работа в община Кърджали, както и квалифициран екип, основал и взел участие директно във всички дребни и огромни планове в града ни “, написа Азис на своята фейсбук страница.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР