ДПС иска свикване на Велико народно събрание (ВНС) за преучредяване

...
ДПС иска свикване на Велико народно събрание (ВНС) за преучредяване
Коментари Харесай

ДПС иска свикване на Велико народно събрание, за преучредяване на държавата

ДПС желае привикване на Велико национално заседание (ВНС) за " преучредяване на страната ".

Това разгласи през днешния ден в Народното събрание водачът на Движението Мустафа Карадайъ в малко изказване.

" Всеки записва всеки, всеки разнася компромати. Заприличахме на анимационна страна " - съобщи Карадайъ с оглед разнасяяните записи и от страна на прокуратурата, а чака се през днешния ден и в Народното събрание - от страна на депутати.

Как изглеждаме в очите на сътрудниците си на открито, попита риторично той.

Нарушителите на конституцията, на законите, на човешки права в страната се вършат на моралисти и морални съдници. Какъв е изходът от тази обстановка? - направи въведения към предлагането на Движение за права и свободи Карадайъ.

" Преди година и половина ние от Движение за права и свободи предложихме промени в конституцията. Сега виждаме се сетиха, че с изключение на избирателен популизъм, за правосъдна система, са нужни и дейности. А дълбоки рефоорми без промени в конституцията няма по какъв начин да станат. Сега в тази обстановка ние от Движение за права и свободи предлагаме преучредяване на страната, привикване на Велико народно събрание ", съобщи и напусна " трибунката " без да даде опция за въпроси.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР