ДПС има две лица и две крила, коментира бившият лидер

...
ДПС има две лица и две крила, коментира бившият лидер
Коментари Харесай

Лютви Местан: ДПС е оплетено в руски зависимости и корупция

Движение за права и свободи има две лица и две крила, разяснява някогашният водач на придвижването и сегашен ръководителя на ДОСТ Лютви Местан пред бТВ. Под думите му едно лице на партията е за “пред хората “ и показва работи за евроатлантическите полезности на страната. Другото лице той дефинира като " същинското и пошлото ".

" Истинската същина на Движение за права и свободи са съветските зависимости и корупционните схеми. Движение за права и свободи е всичко друго, само че не и пронатовска и проевропейска партия ", сподели Местан.

Според него в партията има политическо и бизнес крило, като " събирателната точка се явява вождът Ахмед Доган ". Местан отхвърли да посочи кой управлява бизнес крилото на Движение за права и свободи, като изясни, че това се решавало от Доган.

" Политическото крило показва красивото лице на партията ", сподели Местан.

Той разяснява, че най-важната задача шред страната е разбиването на монопола на Движение за права и свободи в смесените региони. Според него " мощно Движение за права и свободи е равно на едва дясно и дискредитиран евроатлантически път на страната ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР