ДПС и ГЕРБ ще управляват по днешните решения на ЦИК

...
ДПС и ГЕРБ ще управляват по днешните решения на ЦИК
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС ще управляват изборния процес, отсече Кирил Добрев

ДПС и ГЕРБ ще ръководят по днешните решения на ЦИК изборния развой на 26 май. Това съобщи социалистът Кирил Добрев на брифинг в централата на Българска социалистическа партия.
По думите му ръководещото болшинство в ЦИК служебно пренаредило всички районни изборни комисии.

В РИК има две позиции, които са основни - на ръководителя и секретаря и по свое решение ЦИК направи служебно следното систематизиране: ГЕРБ имат 29 председателки места и 2 секретарски места в 31 изборни региона.

" Без автограф на ГЕРБ няма нито един годен протокол от всички 31 изборни региона ", нападна Добрев опозицията.

Българска социалистическа партия имат 1 председателка място и 13 секретарски места в 14 изборни региона. Оперативна програма имат " 29 шефове на водопади и на атмосферното налягане - хора, които гледат по какъв начин едни протоколи се движат и се попълнят от Движение за права и свободи и ГЕРБ ". Движение за права и свободи имат 1 председателско място и 16 секретарски места.

Ако се спазваше законът, съгласно Българска социалистическа партия, ГЕРБ трябвало да имат 24, Българска социалистическа партия - 20, Оперативна програма - 8, Движение за права и свободи - 6 и " Воля " - 4 изборни региона.

" Мъчно ми е за сътрудниците от Оперативна програма и им съчувствам, тъй като те имат 29 сламени индивида, които ще следят изборния развой ", разяснява Добрев и добави: Движение за права и свободи и ГЕРБ ще ръководят по днешните решения на ЦИК изборния развой на 26 май с безмълвното единодушие на Оперативна програма. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР