,,ДПС и ГЕРБ се опитват да ни вкарат в политически

...
,,ДПС и ГЕРБ се опитват да ни вкарат в политически
Коментари Харесай

Кирил Петков: ГЕРБ и ДПС се опитват да ни вкарат в политически капан


,,ДПС и ГЕРБ се пробват да ни вкарат в политически капан``, сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков във връзка с изявлението на ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски за това, че е основала нова коалиция,,Путин ", в която вземат участие " Възраждане ", Българска социалистическа партия и Политическа партия.

,,Всичко преди 1 март носи действителен риск съгласно министрите и службите за повишение на цените и неустановеност на доставките. Не виждаме безусловно никакъв смисъл от 3-дневната дерогация. Това не е на база на наше мнение, а на чуване на всички служби и министерства``, сподели още Петков.

,,Готови сме да уточняваме датата от 15 март на 1 март, само че всичко друго преди тази дата би донесло големи рискове``, добави Петков.

,,Става дума и за данъчни приходи в страната от близо 400 млн. до края на годината и сред 50 и 100 млн. до март месец. Не виждаме смисъл от 3-дневната дерогация``, добави той.

“Независимо от политическата реторика, която ще бъде изказана през идващите дни, ще отстояваме интереса на жителите. Твърдо сме " за " за прекратяването на паричните потоци към Путин, само че това не би трябвало да стане за сметка на българските жители ", заяви съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР