ДПС и ГЕРБ се опитват да ни вкарат в политически

...
ДПС и ГЕРБ се опитват да ни вкарат в политически
Коментари Харесай

Кирил Петков: ДПС и ГЕРБ се опитват да ни вкарат в политически капан

ДПС и ГЕРБ се пробват да ни вкарат в политически капан. Изчакахме всички отчети - на българските служби, и на министерството на стопанската система, и на непрекъснатия представител на страната в " Лукойл ". Срокът от септември месец се удостовери като най-малък. Но най-малък период може да бъде евентуално 1 март. Всичко преди 1 март носи действителен риск съгласно министрите, службите и непрекъснатия представител за повишаване на цените на българския пазар и неустановеност на доставките. Това сподели по време на брифинг след Съвета по сигурност съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

 „ Независимо от политическата реторика, която ще бъде изказана през идващите дни, ще отстояваме интереса на жителите. Твърдо сме " за " за прекратяването на паричните потоци към Путин, само че това не би трябвало да стане за сметка на българските жители. Готови сме да съкратим оферти период от 15 март до 1 март за преустановяване на дерогацията. За мен беше значимо да останат до края на срещата, с цел да се видят всички отзиви. Всеки депутат е задължен да се запознае обективната информация и да вземе решение ", разяснява Петков.

" Агенция " Митници " има опция да управлява износа. Сега прави насрещни инспекции с страните, които получават този експорт. Бензин и дизела може да се изнася единствено за Украйна, там ще има инспекции. За артикули с екологичен риск би трябвало да се препотвърди, че всеки един подобен експорт има такова наличие. Базовият нефт на рафинерията постоянно е бил съветски. Спада на първите 50% и спада на вторите 50% имат огромна разлика. Първите 50% се смесват с съветския нефт, при вторите би трябвало самата база да бъде заменена, за което се изисква софтуерно време ", добави Петков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР